Hoe zien jullie unieke trouwringen eruit?

U zoekt unieke trouwringen, echt iets bijzonders? Geen voorgekauwd samenstelprogramma, waar zogenaamd iets unieks uit komt? Goudsmid Tim ontwerpt samen met jou jouw persoonlijke trouwringen. Daarbij neemt Tim de tijd om uw ideeën en wensen met u door te nemen.  Uw wensen zijn uitgangspunt. Goudsmid Tim maakt trouwringen in zilver, goud, platina, bicolor, edelstaal, titanium of zirkonium. Ringen met edelstenen of diamanten geheel naar jullie keus. Ik zoek de edelsteen met de vorm en kleur die jullie wensen.

Het worden uw eigen unieke trouwringen. Ringen die een leven lang mee kunnen gaan. De standaard levertijd is vier weken maar als er haast bij is kunnen we daar vanaf wijken.

Trouwringen, vriendschapsringen of gewoon één paar ringen met een speciale betekenis voor U. Het worden uw handgemaakte ringen voor het leven.

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie unieke trouwringen maken.

Edelsmederij Turmali maakt trouwringen in edelstaal, titanium, zilver, geelgoud 14/18 k, warm geelgoud 14/18k, rosé-geelgoud 14/18 k, witgoud 14/18k en palladium 14k.

Bel me voor meer informatie of vul een afspraakformulier in.  

Organische trouwringen

Prachtige organische trouwringen. Tim heeft 3d ontwerp programma’s waarmee prachtige organische ringen zijn te ontwerpen. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd vanuit vormen uit de natuur. Denk daarbij mee in het ontwerp en laat je verrassen door de creativiteit van Tim. Het worden dan jouw eigen organische unieke trouwringen.

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Wilt U organisch unieke trouwringen naar uw wens, bel me of vul een afspraakformulier in.

Unieke Trouwringen

U zoekt unieke trouwringen, speciaal voor en met u ontworpen? Niet iedereen voelt zich fijn bij klassieke trouwringen. Ik heb voor verschillende paren vanuit hun wensen een diversiteit aan ontwerpen van trouwringen gemaakt. Heb je zelf een idee, hoe vaag ook, kom ermee en we gaan aan de slag.

De afbeeldingen zijn trouwringen die ontworpen zijn voor mensen. Ik maak nooit directe kopieën. Je kunt wel ideeën opdoen.

U wilt echt iets bijzonders? Bel me of  vul een afspraakformulier in.

Zilveren trouwringen

Zilveren trouwringen zijn een mooi alternatief voor mensen met een beperkt budget. Zilver is een mooi materiaal om prachtige speciale trouwringen te maken. Kies voor zilveren trouwringen als u een mooi speciaal ontwerp heeft dat goed bij dit materiaal past.

Zilveren trouwringen zijn een mooi alternatief voor mensen met een beperkt budget. Zilver is een mooi materiaal om prachtige speciale trouwringen te maken. Kies voor zilveren unieke trouwringen als u een mooi speciaal ontwerp heeft dat goed bij dit materiaal past.

Wilt u zilveren unieke trouwringen, bel me voor een afspraak of vul het afsprakenformulier in.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch.
Als u al ideeën heeft, en eventueel afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen.
Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me.
Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen passen. Daarna werk ik de ring af.
Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken