Unieke Sieraden portfolio

Ontwerper/Goudsmid Tim heeft veel unieke sieraden met en voor zijn klanten ontworpen. In het portfolio ziet een selectie aan sieraden. Deze sieraden zijn uniek en exclusief.

In het portfolio vindt u ringen, trouwringen, oorsieraden, hangers, zegelringen, edelsteen sieraden, herinnering sieraden

Ontwerpen

Samen ontwerpen hoe gaat dat? U heeft een idee of een aantal afbeeldingen die u aanspreken. Samen met Tim gaat u het gesprek aan en ontstaan er ideeën, tekeningen en beelden. Tim werkt dit uit in een digitaal ontwerpprogramma.

Het resultaat ziet u in een afbeelding waarin u uw ontwerp ziet alsof het gefotografeerd is. Daarmee krijgt u een goede indruk hoe uw sieraad er in het echt gaat uitzien.

Als u tevreden bent met het ontwerp en akkoord bent met de offerte gaat Tim aan de slag

Maak proces

We maken al onze sieraden 100% zelf. Daar komt echt traditioneel vakmanschap bij te pas. Daarnaast maken we gebruik van moderne technieken als 3D printen en gieten van 3Dprints.

De materialen die we gebruiken halen we al jaren bij ons vertrouwde leveranciers.

We maken sieraden in gebruikelijke edelmetalen zoals zilver en diverse soorten goud. Daarnaast maken we ook sieraden van titanium, edelstaal of andere metalen.

Service

We kennen onze sieraden, We hebben ze ontworpen en gemaakt. Onze sieraden zijnn duurzaam. We repareren sieraden door ons gemaakt.

Voordat we ringen afwerken vragen we onze klanten om eerst nog te komen passen. Als dat niet kan omdat het verrassing moet zijn of de afstand groot is passen we de ringmaat gratis aan.

We geven 20 jaar garantie op onze sieraden. Zie hiervoor onze voorwaarden. 

Jaarlijks controleren we uw sieraden gratis.

Ontwerpen samen met U uw unieke sieraad