Unieke ringen

U wilt een unieke ring? Goudsmid Tim ontwerpt speciaal voor u uw unieke ringen. Hij neemt de tijd om samen met uw wensen door te nemen. Misschien heeft u afbeeldingen die een indruk geven van wat u wilt. Tim ontwerpt zijn sieraden in 3D, een groot voordeel daarvan is dat u het resultaat in een afbeelding kan zien. U ziet uw sieraden alsof ze al zijn gemaakt. Daardoor kunt veel beter beoordelen of het ontwerp voldoet aan uw wens of idee. U wilt een edelsteen in uw ring? Goudsmid Tim gaat voor u op zoek naar de edelsteen met de gewenste kleur. Tim zoekt edelstenen bij vertrouwde leveranciers die zelf de wereld rondreizen om de beste edelstenen te selecteren.

U kunt bij Edelsmederij Turmali terecht voor ringen in zilver, goud, titanium, edelstaal of een ander metaal. Ringen met edelstenen is een specialiteit van Tim. We zoeken voor u de steen in de gewenste vorm en kleur.

Uw unieke ringen bij Goudsmid Tim uit Breda

U ziet een kleine collectie van ringen die ik de afgelopen jaren voor mijn klanten gemaakt heb.  

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Wilt U unieke ringen naar uw wens, bel me of vul een afspraakformulier in.

HOE WERKT TIM?

Hij neemt in een eerste gesprek uw wensen met u door. Hij ontvangt u daarvoor graag in zijn Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeën heeft, en eventueel afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar hem mailen. 

Tijdens of na het gesprek gaat hij aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van hem een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte. 

Als u akkoord bent gaat hij aan de slag.

Afspraak maken

Contact Info
  • Bel mij voor informatie of een afspraak:
  • Phone:076-8896918Opens in your application