Zilveren & Gouden Hangers

U zoekt een zilveren of gouden hanger en u wilt iets speciaals? Zoek niet verder Edelsmederij Turmali ontwerpt uw unieke hanger. In een ontwerpgesprek neemt Goudsmid Tim van Schendel uw wensen en ideeën door. Daarmee gaat hij aan de slag om uw ontwerp te maken. U ziet uw ontwerp in een 3D afbeelding alsof de hanger al gemaakt is. Daarmee krijgt u een goed beeld hoe uw hanger er in het echt gaat uitzien.

Edelsmederij Turmali bezit een kleine maar mooie collectie edelstenen om voor u prachtige edelsteenhangers te maken. Zoek uw edelsteen uit en bespreek met Tim uw wensen voor de hanger. Heeft u zelf een bepaalde edelsteen voor ogen met een gewenste kleur? Tim kan uw edelsteen voor u vinden. De leverancier waar hij de meeste stenen haalt, reist de wereld rond om zelf de edelstenen te selecteren. Hebben zij de steen die u zoekt niet zelf op voorraad dan geven we een zoekopdracht aan hen mee.  

Edelsmederij Turmali kan zorgen voor een mooi bijpassend collier voor uw hanger en beschikt over een kleine collectie colliers en kan ieder gewenst collier voor u bestellen.

Tim maakt hangers in (edel)metalen: edelstaal, titanium, zilver, geel/witgoud, palladium. In overleg kan het eventueel ook in andere (edel)metalen.

Portfolio zilveren & gouden hangers

De afbeeldingen zijn een kleine collectie zilveren hangers en gouden hangers die Goudsmid Tim in de afgelopen jaren heeft gemaakt voor klanten. Iedere hanger heeft een persoonlijke betekenis voor de klant. Wil jij ook een mooie betekenisvolle hanger? Kom dan langs in het atelier om uw ideeën en wensen met Tim door te nemen.

De prijs van een unieke handgemaakte hanger hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken

Hoe werkt Tim?

Hij neemt in een eerste gesprek uw wensen met u door. Hij ontvangt u daarvoor graag in zijn Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeën heeft, en eventueel afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar hem mailen. 

Tijdens of na het gesprek gaat hij aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van hem een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte. 

Als u akkoord bent gaat hij aan de slag.

Afspraak maken