Handgemaakte trouwringen/ trouwringen bij Goudsmid /Edelsmederij Turmali

Trouwringen Goudsmid/ uw handgemaakte trouwringen /Edelsmederij Turmali

U wilt handgemaakte trouwringen laten maken? Ringen die we voor u ontwerpen en maken.

Trouwringen goudsmid voor uw handgemaakte trouwringen. Ringen die we voor u ontwerpen en maken.

U wilt handgemaakte ringen laten maken? Ringen die we voor u ontwerpen en maken.

Check onze website en maak een afspraak voor een gratis ontwerpgesprek.

Wat bieden we U

In het ontwerpgesprek neem ik uw wensen en ideeën met u door. Als u voorbeelden heeft nemen we die door. Op mijn Pinterestpagina staan enkele inspiratieborden waar u ook ideeën kan opdoen. Ik kan in veel stijlen ringen ontwerpen en maken. Daarvoor gebruik ik diverse 3d ontwerpprogramma’s en een uitgewerkt print en gietproces

U ontvangt een uitnodiging om het ontwerp en de offerte met me door te nemen. Van het ontwerp heb ik voor u een 3d afbeelding: een foto alsof de ringen al gemaakt zijn. Daardoor krijgt u een realistisch beeld van de ringen die gemaakt gaan worden. Bij de oplevering van het ontwerp ontvangt u een offerte waarvoor ik de ringen kan maken.

De trouwringen zijn echt uniek en echt op maat naar uw vinger. Het ontwerp dat ik voor u maak gebruik ik daarna nooit meer. De ringmaat wordt exact opgenomen tijdens het ontwerpgesprek en nogmaals voordat de ringen afgewerkt worden. Indien gewenst pas ik na oplevering van de ringen nog éénmaal kosteloos de ringmaat aan.   

Goudsmid Tim van Schendel heeft de vakschool in Schoonhoven. In de afgelopen 10 jaar is hij een vakman pur sang geworden. Daarnaast maakt hij gebruik van moderne 3d-techniek voor het ontwerpen en maken van zijn sieraden.

Uw trouwringen worden met de hand gemaakt in ons goudsmid atelier te Breda. We werken ambachtelijk met de beste materialen om uw trouwringen met de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden. De materialen die we gebruiken halen we al jaren bij ons vertrouwde leveranciers.

Onze trouwringen zijn duurzaam. We repareren trouwringen door ons gemaakt. Jaarlijks controleren we uw sieraden gratis. We geven 20 jaar garantie op onze trouwringen. Zie hiervoor onze voorwaarden. 

 

Maak een afspraak voor een ontwerpgesprek

Contact info

Wat zeggen klanten

Ontwerpen handgemaakte trouwringen

Handgemaakte trouwringen laten ontwerpen. Samen ontwerpen hoe gaat dat? U heeft een idee of een aantal afbeeldingen die u aanspreken. Samen met Tim gaat u het gesprek aan en ontstaan er ideeën, tekeningen en beelden. Tim werkt dit uit in een digitaal ontwerpprogramma.

Het resultaat ziet u in een afbeelding waarin u uw ontwerp ziet alsof het gefotografeerd is. Daarmee krijgt u een goede indruk hoe uw handgemaakte trouwringen er in het echt gaan uitzien.

Als u tevreden bent met het ontwerp en akkoord bent met de offerte gaat Tim aan de slag

Handgemaakte trouwringen laten maken

Handgemaakte Trouwringen laten maken. We maken al onze sieraden 100% zelf. Daar komt echt traditioneel vakmanschap bij te pas. Daarnaast maken we gebruik van moderne technieken als 3D printen en gieten van 3Dprints.

De materialen die we gebruiken halen we al jaren bij ons vertrouwde leveranciers.

We maken trouwringen in gebruikelijke edelmetalen zoals zilver en diverse soorten goud. Daarnaast maken we ook trouwringen van titanium, edelstaal of andere metalen.

Trouwringen goudsmid Service

We kennen onze handgemaakte trouwringen, We hebben ze ontworpen en gemaakt. Onze trouwringen zijn duurzaam. We repareren trouwringen door ons gemaakt.

Voordat we ringen afwerken vragen we onze klanten om eerst nog te komen passen. Als dat niet kan omdat het verrassing moet zijn of de afstand groot is passen we de ringmaat gratis aan.

We geven 20 jaar garantie op onze trouwringen. Zie hiervoor onze voorwaarden. 

Jaarlijks controleren we uw trouwringen gratis.

Designer & Goudsmid Tim van Schendel

Goudsmid Tim van Schendel werkt sinds  2013 vanuit zijn atelier / werkplaats. Tim heeft in 2010 de Vakschool te Schoonhoven afgerond en is gediplomeerd ontwerper & goudsmid / edelsmid. De afgelopen jaren heeft Tim zich verder gespecialiseerd in 3d ontwerpen en ontwerpprogramma’s, 3d prototyping zoals 3d frezen en 3d printen van ontwerpen.

Aandacht en creatieve ideeen

De kracht van Tim is de persoonlijke aandacht voor de klant en zijn/haar vraag. Bij persoonlijke opdrachten neemt Tim uitgebreid de tijd om samen met klanten het ontwerp door te nemen.  Edelsmid Tim staat voor eerlijke goede adviezen; Creatieve ideeën en ontwerpen geschraagd door vakmanschap in het maken van sieraden.

Vakmanschap en moderne 3d techniek

Tim combineert echt ouderwets vakmanschap met modern techniek. Hij maakt gebruik van digitale driedimensionale ontwerpprogramma’s waarmee hij zijn ontwerpen visueel aan zijn klanten kan tonen. Middels 3d printing zie je het ontwerp ook ruimelijk. Tim heeft zich gespecialiseerd in exclusieve sieraden en unieke bijzondere verlovings en trouwringen.  

Meer over Turmali