Organische trouwringen

Organische trouwringen

Organische ringen

Deze ringen gemaakt op speciaal verzoek van een paar die iets speciaals wilden. Zij hadden al eerder organische trouwringen van ons gezien en waren verkocht. De vormgeving van de ringen moest organische en natuurlijk zijn. De edelsteen moest op organische wijze in de ring vervat zijn. Het organisch vormgeven van ringen is een handelskenmerk van Edelsmederij Turmali.

 

3d ontwerpen en 3d printen

We maken gebruik van Blender een 3d ontwerpprogramma dat in staat is om op een organische natuurlijke manier 3d te ontwerpen. Door speciale gietmethode kunnen we 3d dlp prints gieten. Deze manier van ontwerpen en gieten biedt tal van nieuwe ongekende mogelijkheden bij het ontwerpen en maken van sieraden.

Saffier

De saffier is speciaal met deze kleur uitgezocht bij onze edelstenen leverancier die de prachtigste edelstenen kan leveren. Saffier is een mooi en kleurrijk alternatief voor diamant. Na diamant heeft saffier de grootste hardheid. Saffier is te verkrijgen in tal van kleuren en is ook kleurvast. Een mooie edelsteen voor duurzame trouwringen. We maken er een sport van om de mooiste edelstenen voor u te zoeken. Onze leverancier haalt zelf overal ter wereld de beste en mooiste edelstenen. We kunnen ook edelstenen met speciale slijpsels in uw ring plaatsen waardoor uw ring nog meer straalt.

Duurzame ringen

Wilt u ook mooie aparte organische trouwringen of iets geheel anders maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. U beslist als we uw ontwerp hebben gemaakt. We maken alleen mooie duurzame trouwringen dus geen dunne smalle ringen die binnen enkele jaren al zo versleten zijn dat ze niet meer te dragen zijn. Uw trouwringen moeten een levenlang mee kunnen.

Passend in alle opzichten

We willen ook dat uw ringen goed passen. Bij het ontwerpgesprek nemen we zelf de ringmaat op. Voordat de ringen worden afgewerkt komt u ze eerst nog een keer passen. Daarna werken we uw ringen prachtig af. Mocht dan na enige tijd blijken dat ze niet goed meer passen, maken we ze kosteloos weer passend voor u.

We maken ringen in allerlei edelmetalen vn zilver tot en met platina. Ook bicolor ringen. Ringen in aparte metalen als titanium of zirkonium.

Kijk in onze portfolio naar nog andere ontwerpen van trouwringen van Turmali.

 

 

Sluit Menu