Unieke zegelringen

U wilt een unieke zegelringen? Geen ring uit duizenden? Misschien met een zegel in de ring met uw eigen idee? Tim ontwerpt samen met u de ring en de zegel in de ring. Heeft u wensen naar een eigen afbeelding in de zegel, bijvoorbeeld uw initialen, familiewapen of elke andere afbeelding die u wenst dan kan Tim die voor u maken.

U krijgt dan een ring met een eigen vormgeving en een unieke zegel. Tim maakt de ringen duurzaam. De ring moet een leenlang meegaan. Bij het ontwerpen en maken van unieke zegelringen maken we gebruik van 3D ontwerpprogramma’s en 3D printtechniek. U ziet uw zegelring in een 3D afbeelding voordat deze wordt gemaakt. U kan dan zien of de ring echt wordt zoals u in gedachte had.

Ik maak unieke zegelringen in edelstaal, zilver, goud of titanium. De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerpproces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee  mooie unieke zegelringen maken.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeën en eventueel afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan

Afspraak maken