Lique Hootsen
Wat een geweldig traject. Wij wilden iets wat niet te koop was. Na een bezoekje wilde Tim ze voor ons maken. Ze zijn in 1 woord geweldig. Ongelovelijk mooi!! Elke dag geniet ik van deze prachtige en bijzondere ring. Een enorm dankjewel voor de vakman die ze voor ons gemaakt heeft.Er komt nog iedere keer een glimlach op m’n gezicht als ik ‘m uit het doosje haal. Dank je wel 
Maria Kemme
 Even een berichtje om je te laten weten dat ik de zilveren hanger met het yin/yang-teken en de slang, helemaal te gek mooi vind!! Mijn zus, waarmee ik laatst bij je was voor dat gouden kettinkje dat we door een hanger moesten krijgen, heeft de hanger door jou laten maken en ik begreep dat je maar een paar dagen had om die te maken. Nou, dat is in ieder geval reuze goed gelukt, ik ben er ontzettend blij mee. Ik draag hem iedere dag!! Lekker zware hanger, hele goeie lengte van de ketting, mooie symboliek en prachtig uitgevoerd. Heel mooi vond ik vooral de kop van de slang!!!
Marianne van der Waal
Heel blij met de persoonlijke aandacht en hulp bij het ontwerpen van bijzondere ringen.!
Liesbeth Keltchermans
Bedankt Tim! Mede dankzij jouw kunstwerkjes straalden we de pannen van het dak!
Karin Marijnissen
Prachtige ring exclusief voor mij ontworpen, via 3D print een idee gekregen hoe de ring eruit kwam te zien en het eindresultaat is geweldig.
Rasika Kersten
Trouwringen! Voor iets speciaals is dit zeker een vakkundig goed, betouwbaar en vriendelijk adres. Ze zijn heel mooie geworden , prachtig! Wij zijn er heel maar dan ook heel erg blij mee en krijgen veel reacties op de ringen. Elke dag mogen wij deze mooie ring dragen:). Bedankt!
Irene
Mijn avontuur oorsieraad heeft heel goed uitgepakt. Ik wou een eigen ontwerp. Tim heeft dit perfekt aangepakt. Met geduld en goed advies van Tim hebben we veel tijd doorgebracht met passen en meten. En nu heb ik een unique sieraad aan mijn oor, precies dat, wat ik wou. Wil je ook zoiets, ben je bij Tim aan het goede adres.
Nies Cools
Hoi Tim, een maand getrouwd nu en elke dag nog blij met de prachtige trouwringen die jij voor ons maakte. Op de dag van ons huwelijk werden we overstelpt met complimenten over de vorm, de kleur en het ontwerp van onze trouwringen. Ook nu nog blijven mensen vragen of ze ze eens mogen zien, ‘want ik hoorde dat ze fantastisch zijn’. Wat fijn is, is dat ik elke dag nieuwe dingen ontdek aan mijn ring. Wij zijn er allebei geweldig trots op en zullen met veel plezier aan de wereld vertellen wat een top-edelsmid jij bent
Maja Lassooij, Breda
De moeder van Tim was mijn collega en vertelde dat Tim was geslaagd.

Omdat ik al heel lang een broche van de oma van mijn moeder had liggen waar steentjes uit waren en die niet meer zo mooi was vroeg ik of Tim de broche zou kunnen restaureren. Dat was mogelijk en toen ik na een tijdje het resultaat zag barste ik in tranen uit. Zo mooi. Tim echt super Dus laat gerust de restauratie over aan Tim komt helemaal goed.

Tim nogmaals bedankt!

Anjes de Buck
Tim,

Dank je wel voor het weer mooi maken van mijn ring!! Het betekent erg veel voor mij dat ik deze ring van mijn overleden moeder met trots weer dragen kan.
Toen het ivoor eruit was gevallen heb ik lange tijd met de ring in mijn tas gelopen en waar ik een edelsmid zag ging ik vragen of zij een nieuwe steen in de ring wilden aanbrengen.
Dat is nooit gebeurd… het was te complex denk ik of ze hadden er geen zin in.
Via een collega hoorde ik enthousiaste verhalen over jou, en daar heb ik geen spijt van.
Je kwam met het idee ebbehout te gebruiken.
Het resultaat is geweldig!!! Zo mooi had ik niet verwacht of kunnen bedenken!
Het is niet alleen de mooie ring maar ook een dierbare herinnering die ik hiermee weer (uit) dragen kan.

Dank!!!

Huub van Ierland
Voor de verjaardag van mijn vriendin heeft Tim een hanger ontworpen en gemaakt. De hanger was binnen 3 dagen klaar en was prachtig. Tim heeft twee hartjes over elkaar gemaakt met drie steentjes erop.
Koen van Schendel
Ik heb zelden een ring gedragen, echter de groene toermalijne steen zoals ook hier boven te zien vond ik werkelijk schitterend. Met dat als uitgangspunt (een groene toermalijne steen) heeft Tim voor mij een uniek ontwerp gemaakt, waarin de steen een belangrijke, opvallende plaats heeft gekregen. Tijdens het maken ervan is er op tijd contact geweest om steeds te controleren of het nog aan mijn wensen voldeed. Uiteindelijk een fantastisch resultaat van een vakman puur sang. Eind resultaat een gouden ring met toermalijne steen die ik nu iedere dag draag.
Richelon Florentina
Ik had een rozekrans ketting die mij niet meer paste. Tim heeft hem opnieuw gemaakt en heeft daarbij een kruisje van zilver gemaakt. Ik vind dat het heel uniek en mooi is geworden.
Florian Schuurmans
Ik heb ter ere van de geboorte van onze dochter een ring laten maken door Tim. Het resultaat is werkelijk prachtig geworden. Heel bijzonder omdat het een moeilijke opdracht was. We zijn er zeer blij mee. Tim heeft goed geluisterd naar mijn wensen, hij is zeer precies en betrokken. Naderhand heeft hij de ring nog ietsje kleiner gemaakt, kosteloos. We kunnen Tim van Schendel van harte aanbevelen.
Dinie Broere
Tim heeft voor mij een ketting gemaakt met herdenkingssieraad. Mijn ervaring is positief. Tim heeft goed rekening gehouden met mijn wensen bij zijn ontwerp. Zijn advies bij de combinatie van sieraad en ketting zorgt voor een mooie combinatie. Zijn ontwerpen zijn orgineel. Hij is precies in zijn afwerking.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand