Unieke oorbellen

U wilt speciale oorsieraden? Goudsmid Tim ontwerpt speciaal voor u uw unieke oorbellen. Hij neemt de tijd om samen met uw wensen door te nemen. Misschien heeft u afbeeldingen die een indruk geven van wat u wilt. Tim ontwerpt zijn sieraden in 3D, een groot voordeel daarvan is dat u het resultaat in een afbeelding kan zien. U ziet uw sieraden alsof ze al zijn gemaakt. Daardoor kunt veel beter beoordelen of het ontwerp voldoet aan uw wens of idee.

U kunt bij Edelsmederij Turmali terecht voor oorsieraden in zilver, goud, titanium, edelmetaal of een ander metaal. Oorsieraden met edelstenen is een specialiteit van Tim. We zoeken voor u de steen in de gewenste vorm en kleur.

Nieuw collectie druppel oorbellen

Voor uw persoonlijke oorsieraden bij Edelsmederij Turmali

U ziet een kleine collectie van oorsieraden die ik de afgelopen jaren voor mijn klanten gemaakt heb.  

De prijs van de oorsieraden hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdens het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie oorsieraden maken.

Wilt U unieke oorbellen naar uw wens, bel me of vul een afspraakformulier in.

HOE WERKT TIM?

Hij neemt in een eerste gesprek uw wensen met u door. Hij ontvangt u daarvoor graag in zijn Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeën heeft, en eventueel afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar hem mailen. 

Tijdens of na het gesprek gaat hij aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van hem een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte. 

Als u akkoord bent gaat hij aan de slag.

Afspraak maken