Designer & Goudsmid Tim van Schendel

Goudsmid Tim van Schendel werkt sinds  2013 vanuit zijn atelier / werkplaats. Tim heeft in 2010 de Vakschool te Schoonhoven afgerond en is gediplomeerd ontwerper & goudsmid / edelsmid. De afgelopen jaren heeft Tim zich verder gespecialiseerd in 3d ontwerpen en ontwerpprogramma’s, 3d prototyping zoals 3d frezen en 3d printen van ontwerpen.

Aandacht en creatieve ideeen

De kracht van Tim is de persoonlijke aandacht voor de klant en zijn/haar vraag. Bij persoonlijke opdrachten neemt Tim uitgebreid de tijd om samen met klanten het ontwerp door te nemen.  Edelsmid Tim staat voor eerlijke goede adviezen; Creatieve ideeën en ontwerpen geschraagd door vakmanschap in het maken van sieraden.

Vakmanschap en moderne 3d techniek

Tim combineert echt ouderwets vakmanschap met modern techniek. Hij maakt gebruik van digitale driedimensionale ontwerpprogramma’s waarmee hij zijn ontwerpen visueel aan zijn klanten kan tonen. Middels 3d printing zie je het ontwerp ook ruimelijk. Tim heeft zich gespecialiseerd in exclusieve sieraden en unieke bijzondere verlovings en trouwringen.  

Reviews