Edelsmederij Turmali

Goudsmid Tim van Schendel

Contact en openingstijden

Voor contact met Goudsmid Tim van Schendel bel 076 889 6918, mail ons info@goudsmidbreda.nl Open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur Bezoek aan onze werkplaats / atelier is mogelijk op afspraak. Afspraken kunnen ook buiten openingstijden in avond of weekend. Als goudsmid ben ik lid van de Vereniging Goud Zilversmeden en de klachtencommissie van de VGZ .  Vereniging Goud en Zilversmeden, Koningin Julianalaan 345, 2273 JJ Voorburg. Postbus 904 2270 AX Voorburg. Tel. 0703867761.

Informatie over onze diensten en producten

 
Bestellen
Heeft u een keuze kunnen maken in onze webwinkel? Dan is het nu tijd om te bestellen! U kunt bij ons uw bestelling plaatsen zonder een  account aan te maken. Alle informatie die we u vragen hebben we nodig voor een goede afwikkeling van uw bestelling. Als u een account aanmaakt heeft u ten alle tijden inzage in uw bestelling en uw bestellingen in het verleden. Tevens kunt een factuur over uw bestelling alsnog downloaden. Na uw bestelling ontvangt u per email een bevestging van uw bestelling en een factuur in PDF. Wilt u voor het bestellen wat meer informatie? Mocht uw vraag hier niet bij zitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar! Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verwerking van uw bestelling en onze administratie. Klik hier voor verdere informatie over ons privacy beleid.
Veilig betalen
U kunt uw bestelling veilig online betalen bij ons.  Nadat u de betaling heeft afgerond ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Maakt u gebruik van internetbankieren? Een groot aantal banken in Nederland ondersteunen iDEAL betalingen. Betalen via iDEAL werkt op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig (bijv. random reader, e. dentifer, etc). U kunt bij ons betalen via IDEAL, met creditcard via Paypall en met een paypallrekening. U kunt ook achteraf betalen door bij vezenden te kiezen voor verzenden onder rembours, u betaald dan bij aflevering van uw bestelling. Als u uw product bij ons wilt afhalen kiest u bij afrekenen onder rembours en vermeld in het tekstveld onder extra informatie in de bestelprocedure dat u uw product bij ons afhaalt.
Levering en verzenden
Bijna al onze producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt nadat u uw bestelling heeft geplaatst. De levertijd op bijna alle producten is veertien dagen. Indien u vragen heeft over de leverdatum of als u uw product eerder wenst te ontvangen, schroom niet contact met ons op te nemen. Binnen Nederland zijn onze verzendingen gratis. Alle gouden sieraden worden verzonden met track en trace. Wanneer Turmali uw bestelling aanbiedt bij PostNL ontvangt u hier een e-mail van inclusief de Track en Trace code van de zending kunt u terugvinden in uw account, hiermee kunt u uw bestelling onderweg volgen.
retour en ruilen
Voor uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. U kunt het artikel retourneren:
  • binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • als het artikel compleet is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking.
  • aangetekend terugsturen (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. Volgens de algemene voorwaarden is dit niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.
Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:
  • Producten waarin op verzoek gegraveerd is
  • Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn, zoals trouwringen
  • Producten die op maat gemaakt zijn
  • Producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast
Binnen de zichttermijn heeft u het recht uw aankoop te beoordelen, zoals u dat in een winkel ook zou doen. Echter, als blijkt dat het aan ons teruggestuurde artikel voor andere doeleinden is gebruikt, bijvoorbeeld het dragen ervan, en dat ten gevolge hiervan draagschade is ontstaan, dan bestaat de kans dat eventuele waardevermindering in rekening wordt gebracht. Als blijkt dat de schade onherstelbaar is, dan kan Turmali besluiten de retour te weigeren en het artikel weer terug te sturen. Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt alle gemaakte kosten vergoedt, behalve de kosten voor het retourzenden. Deze kosten zijn voor uw rekening, tenzij het toegestuurde product beschadigingen bevatte of u het verkeerde artikel heeft ontvangen. In dat geval zullen wij de door u gemaakte verzendkosten achteraf aan u vergoeden. Hiermee voldoet Turmali aan de Nederlandse Wet. De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, zodra wij uw retour zending behandelen ontvangt u bericht per e-mail. Verwerking kan tot maximaal 14 dagen in beslag nemen.
garantie en service
Op alle producten van Turmali heeft u een jaar garantie over fabricage gebreken. Edelsmederij Turmali heeft een eigen reparatie afdeling, gebruikers schade aan sieraden kunt u bij ons ter reparatie aanbieden. Op alle gouden sieraden bieden we als service een jaarlijks gratis check en onderhoudsbeurt aan.
Klachten over ons?
Heeft u een klacht over onze producten of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via: E-mail: info@goudsmidbreda.nl Telefoon: 076 889 6918 Wanneer u een klacht bij ons indient zullen we binnen 14 dagen uitsluitsel geven over uw klacht. Uiteraard zullen we altijd zoeken naar een passende oplossing! Kijk voor meer informatie over onze werkwijze bij klachten naar onze klachtenprocedure.   Agemene gegevens:
Edelsmederij Turmali,
Goudsmid Tim van Schendel,
Jupiterlaan 13, 4823ED Breda, 
Tel: 076 889 6918 , 
e-mail: info@goudsmidbreda.nl,
website/webwinkel: www.goudsmidbreda.nl,
Facebook:  Edelsmederij Turmali, 
KvK: 512 098 61, 
BTW Nr: NL078933717B01
[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]
Sluit Menu
×
×

Winkelmand