Edelstenen sieraden

Bent u ook gefascineerd door edelstenen? Mijn bedrijfsnaam verwijst naar Toermalijn, een prachtige edelsteen. De kleur en uitstraling van edelstenen zijn mooi te combineren in sieraden.  Ik ontwerp veel edelsteen sieraden. Ik zoek voor U de edelsteen die u wenst. Ook kan ik edelstenen zoeken (of laten maken) met design slijpsels.

In ringen werk ik graag met saffier. Het is een prachtige steen die in vele kleuren voorkomt. Na diamant is saffier de hardste steen. Dat is ook de reden waarom ik deze steen gebruik bij ringen. Er zijn edelstenen die kwetsbaar zijn in ringen, bij het dragen moet je je daar bewust van zijn.

Het is mogelijk om gebruik te maken van designslijpsels in edelstenen. Deze slijpsels hebben vaak een extra dimensie in uitstraling. De leverancier waar ik de meeste stenen haal reist zelf regelmatig de wereld rond om overal zelf de stenen uit te zoeken.

Ik kan bij de leverancier zoeken naar de edelsteen met de kleur die u zoekt. Uit een kleine selectie die ik op proef ontvang kunt u uw keuze maken. Diamanten zijn stenen met een prachtige uitstraling en een enorme hardheid waardoor ze zeer duurzaam zijn. Naast de “gewone” witte diamanten zijn er ook gekleurde diamanten.

Edelstenen in sieraden maken uw sieraad extra levendig en stralend, het is als de bloem in een plant.

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdesn het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Alles over edelstenen

Een reeks artikelen over edelstenen. De eerste drie artikelen zijn verschenen. Het komende jaar zal met enige regelmaat nieuwe artikelen over edelstenen verschijnen. 

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken