Vriendschapsringen

Tim van Schendel

Tim van Schendel

Tim van Schendel is sinds 2010 Goudsmid en is sinds 2013 eigenaar van Edelsmederij Turmali. Als goudsmid en designer heeft Tim heeft zich ontwikkeld tot specialist in 3D design en 3D print techniek. Deze gebruikt hij om samen met zijn klanten hun sieraden te ontwerpen en te maken.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn een specialiteit van designer Tim van Schendel. Samen met zijn klanten ontwerpt hij deze ringen in 3D.

Ontwerpen samen met u

Goudsmid Tim van Schendel ontwerpt samen met jullie prachtige vriendschapsringen voor het leven. Je ziet de ringen voor dat ze gemaakt worden in een 3D afbeelding. Je ziet dan al hoe de ringen eruit gaan zien. Tim neemt de tijd om jullie wensen en ideeën met jullie door te nemen. Laat je dan verrassen door de creatieve inspiraties van Tim om jullie vriendschapsringen te ontwerpen. Ringen in edelstaal, titanium, zilver, goud of andere (edel)metalen.

3D ontwerpen

We maken gebruik van 3D ontwerpprogramma’s om jullie ringen in te ontwerpen. Door speciale gietmethode kunnen we 3d prints gieten. Deze manier van ontwerpen en gieten biedt tal van nieuwe ongekende mogelijkheden bij het ontwerpen en maken van sieraden.

Edelstenen

Wil je mooie edelstenen in jullie ringen? Ik zoek voor jullie de stenen naar wens. Mijn leverancier reist zelf de wereld rond om de beste kwaliteit stenen ter plekke uit te zoeken. In ringen maak ik graag gebruik van saffier. Deze edelsteen is na diamant de “hardste” steen. Hij kan tegen een stootje. Het is edelsteen met een mooie uitstraling en in veel kleuren verkrijgbaar. Het is dan ook een goede vervanger als diamant boven je budget gaat. We kunnen ook edelstenen met design slijpsels in uw ring plaatsen waardoor uw ring nog meer straalt. Vraag naar mogelijkheden en soorten design slijpsel.

Duurzame ringen

Wilt u ook mooie aparte vriendschapsringen of iets geheel anders maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. U beslist als we uw ontwerp hebben gemaakt. We maken alleen mooie duurzame ringen dus geen dunne smalle ringen die binnen enkele jaren al zo versleten zijn dat ze niet meer te dragen zijn. Uw ringen moeten een levenslang mee kunnen.

Passend in alle opzichten

We willen ook dat uw ringen goed passen. Bij het ontwerpgesprek nemen we zelf de ringmaat op. Voordat de ringen worden afgewerkt komt u ze eerst nog een keer passen. Daarna werken we uw ringen prachtig af. Mocht dan na enige tijd blijken dat ze niet goed meer passen, maken we ze kosteloos weer passend voor u.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch.
Als u al ideeën en afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen.
Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me.
Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen passen. Daarna werk ik de ring af.
Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken

Meer over dit onderwerp