Witgouden ring met princess geslepen diamant
witgouden ring met princess geslepen diamant

Witgouden ring met princess geslepen diamant

Witgouden ring

Witgouden ring met princess geslepen diamant. Een bijzonder strak ontworpen ring.

Ontwerpen unieke sieraden

Edelsmederij Turmali ontwerpt exclusieve sieraden. Goudsmid Tim van Schendel maakt  gebruik van 3d ontwerpprogramma’s. Samen met de klant ontwerpt hij in 3d. Klanten kunnen hierdoor optimaal betrokken zijn bij hun ontwerp. In het ontwerp en de keuze van het materiaal houden we rekening met het beschikbare budget van onze klanten. Als het ontwerp klaar is maken we er een afbeelding van.  Hierop kunnen onze klanten goed zien hoe hun sieraad er in het echt gaat zien. Aanpassingen op het ontwerp zijn dan altijd nog mogelijk. Een eerste kennismaking en ontwerpgesprek kan een uur tot anderhalf uur duren. Dat lijkt erg lang maar de ervaring leert dat de tijd vliegt als we eenmaal bezig zijn.

Sommige klanten weten precies wat ze willen terwijl anderen nog geen of een vaag idee hebben van wat ze willen. We helpen ieder op weg om uiteindelijk samen uit te komen bij het resultaat.

Zo ontwerp ik verlovingsringen, trouwringen of gewoon een ring omdat iemand die graag wil hebben.

Maken van bijzondere sieraden

Edelsmederij Turmali combineert moderne 3d printtechniek en moderne giettechniek met ouderwets vakmanschap om uw sieraden te maken. Het 3d ontwerp wordt eerst in 3d geprint met dlp printtechniek. Met deze printtechniek kunnen we heel fijn printen. Daarna wordt het geprinte sieraad gebruikt in het gietproces. We kunnen sieraden gieten in veel verschillende edelmetaal legeringen waardoor de keuze mogelijkheden voor onze klanten alleen maar groter is. De sieraden worden allemaal verder met de hand afgewerkt zodat  uiteindelijk een mooi afgewerkt sieraad het resultaat is. Een sieraad dat echt apart is en van jou en verder niet te krijgen is.

Belangstelling? neem dan contact met me op!

Bel me 076 889 6918 of mail me voor meer informatieinfo@goudsmidbreda.nl