Titanium armbanden gekleurd

Tim van Schendel

Tim van Schendel

Tim van Schendel is sinds 2010 Goudsmid en is sinds 2013 eigenaar van Edelsmederij Turmali. Als goudsmid en designer heeft Tim heeft zich ontwikkeld tot specialist in 3D design en 3D print techniek. Deze gebruikt hij om samen met zijn klanten hun sieraden te ontwerpen en te maken.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Titanium armbanden

Titanium armbanden,, door electrolyse zijn deze armbanden te kleuren. Titanium armbanden in allerlei kleuren.

Gekleurde titanium spang armbanden

Gekleurde titanium spangarmbanden. De armbanden zijn 3cm breed en 0.5mm dik. Een armband kost €45,00. Door de eigenschappen van dit metaal blijft de vorm van de armband mooi en strak. Titanium is een metaal dat steeds vaker gebruikt wordt in sieraden. Het is een sterk maar zeer licht metaal. Door deze eigenschappen wordt het metaal ook veel gebruikt in de vliegtuigbouw. Daarnaast is het sterk anti allergeen. Het metaal heeft een strakke chique uitstraling. Door elektrolyse toe te passen op het metaal kan je het metaal kleuren. Dit biedt tal van mooie mogelijkheden bij het maken van sieraden.

Bestellen

De diepere fellere kleuren zijn wel kras en vingerafdruk gevoelig. Het dragen van de armband bij fysieke arbeid wordt dus afgeraden.

Vindt je ze mooi bestel ze via het bestelformulier. Zit de kleur die je wenst er niet bij neem dan contact met ons op, voor een kleine meerprijs kunnen we uw kleur wellicht toch maken.

Wil je een andere armband van zilver, goud of titanium neem contact met me op.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Maak afspraak of bestel

Meer over dit onderwerp