Een as ring laten maken

AS ring laten maken

Een as ring en/of een vingerafdruk ring. Met een sieraad de herinnering aan een diebaar overledene bij je te dragen. De emotionele waarde is groot en het proces van het mee bedenken en het vullen van het sieraad met as is kan een waardevol gebeuren zijn in het rouwproces. De ring, hanger armaband met as en/of vingerafdruk is een tastbare herinnering.

 

Beleving

Samen met de klant deze sieraden ontwerpen en de as aan het sieraad toevoegen geven een extra dimensie. 

“Hey Tim, ik ben een van de zussen…Geweldig wat jij voor mijn zus gemaakt hebt…nu heeft zij Herman altijd bij zich..een hele grote DANK…groetjes Ninka”

Wil jij een as ring laten maken? 

As ring laten Ontwerpen

As ring laten ontwerpen. Samen ontwerpen hoe gaat dat? U heeft een idee of een aantal afbeeldingen die u aanspreken. Samen met Tim gaat u het gesprek aan en ontstaan er ideeën, tekeningen en beelden. Tim werkt dit uit in een digitaal ontwerpprogramma.

Het resultaat ziet u in een afbeelding waarin u uw ontwerp ziet alsof het gefotografeerd is. Daarmee krijgt u een goede indruk hoe uw trouwringen er in het echt gaan uitzien.

Als u tevreden bent met het ontwerp en akkoord bent met de offerte gaat Tim aan de slag

As ring laten maken

As ring laten maken. We maken al onze sieraden 100% zelf. Daar komt echt traditioneel vakmanschap bij te pas. Daarnaast maken we gebruik van moderne technieken als 3D printen en gieten van 3Dprints.

De materialen die we gebruiken halen we al jaren bij ons vertrouwde leveranciers.

De as in de ring verwerken doe ik samen met u. Daarna werk ik de ring voor u af.

Service

We kennen onze ringen, We hebben ze ontworpen en gemaakt. Onze as ringen zijn duurzaam. We repareren sieraden door ons gemaakt.

Voordat we ringen afwerken vragen we onze klanten om eerst nog te komen passen. Als dat niet kan omdat het verrassing moet zijn of de afstand groot is passen we de ringmaat gratis aan.

We geven 20 jaar garantie op onze as ringen. Zie hiervoor onze voorwaarden. 

Jaarlijks controleren we uw as ring gratis.

Wat bieden we U

In het ontwerpgesprek neem ik uw wensen en ideeën met u door. Als u voorbeelden heeft nemen we die door. Op mijn Pinterestpagina staan enkele inspiratieborden waar u ook ideeën kan opdoen. Ik kan in veel stijlen ringen ontwerpen en maken. Daarvoor gebruik ik diverse 3d ontwerpprogramma’s en een uitgewerkt print en gietproces

U ontvangt een uitnodiging om het ontwerp en de offerte met me door te nemen. Van het ontwerp heb ik voor u een 3d afbeelding: een foto alsof de ringen al gemaakt zijn. Daardoor krijgt u een realistisch beeld van de ringen die gemaakt gaan worden. Bij de oplevering van het ontwerp ontvangt u een offerte waarvoor ik de ringen kan maken.

De trouwringen zijn echt uniek en echt op maat naar uw vinger. Het ontwerp dat ik voor u maak gebruik ik daarna nooit meer. De ringmaat wordt exact opgenomen tijdens het ontwerpgesprek en nogmaals voordat de ringen afgewerkt worden. Indien gewenst pas ik na oplevering van de ringen nog éénmaal kosteloos de ringmaat aan.   

Goudsmid Tim van Schendel heeft de vakschool in Schoonhoven. In de afgelopen 10 jaar is hij een vakman pur sang geworden. Daarnaast maakt hij gebruik van moderne 3d-techniek voor het ontwerpen en maken van zijn sieraden.

Uw trouwringen worden met de hand gemaakt in ons goudsmid atelier te Breda. We werken ambachtelijk met de beste materialen om uw trouwringen met de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden. De materialen die we gebruiken halen we al jaren bij ons vertrouwde leveranciers.

Onze trouwringen zijn duurzaam. We repareren trouwringen door ons gemaakt. Jaarlijks controleren we uw sieraden gratis. We geven 20 jaar garantie op onze trouwringen. Zie hiervoor onze voorwaarden. 

 

Maak een afspraak voor een ontwerpgesprek

Vul de gewenste datum en tijd in. Kan ook vroeg in de avond.