Unieke zegelringen
Ontwerpen uw unieke zegel
Stoere zegelring
Facebook
Twitter
LinkedIn

Unieke zegelringen

Samen met mijn klanten u maak ik het ontwerp voor unieke zegelringen. Heeft u wensen naar een eigen afbeelding in de zegel, bijvoorbeeld uw initialen, familiewapen of elke andere afbeelding die u wenst.

Bij het ontwerpen en maken van zegelringen maken we gebruik van 3D ontwerpprogramma’s en 3D printtechniek. 

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdesn het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Unieke zegelringen bij Turmali. U moet bij mij zijn voor unieke zegelringen. Zoek nu unieke zegelringen bij Turmali. Bijzondere unieke zegelringen met eigen zegel naar jouw ontwerp. Ontwerpen van unieke zegelringen in 3D. Maken een 3D afbeelding van unieke zegelringen. Bij Turmali maken we unieke zegelringen. Neem contact op Edelsmederij Turmali voor unieke zegelringen.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken

Sluit Menu