Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoe zien jullie unieke trouwringen eruit?

Unieke trouwringen ontwerp je samen met Tim. Uw wensen zijn mijn uitgangspunt. Ik ben gespecialiseerd in het maken van organische trouwringen.  Ik maak trouwringen in zilver, goud, platina, bicolor, edelstaal, titanium of zirkonium. 

Ringen met edelstenen of diamanten geheel naar jullie keus. Ik zoek de edelsteen met de vorm en kleur die jullie wensen.

Het zijn jullie ringen. Ringen die een leven lang mee kunnen gaan. De levertijd kan kort zijn maar liever ga ik met jullie het ontwerp en maak proces aan en dat kost enige tijd. 

Trouwringen, vriendschapsringen of gewoon één paar ringen met een speciale betekenis voor jullie. Het worden jullie handgemaakte ringen voor het leven.

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdesn het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Organische trouwringen

Prachtige organische trouwringen. Tim heeft 3d ontwerp programma’s waarmee prachtige organische ringen zijn te ontwerpen. Deze ontwerpen zijn geinspireerd vanuit vormen uit de natuur. 

Denk daarbij mee in het ontwerp en laat je verrassen door de creativiteit van Tim. Het worden dan jouw eigen unieke organische trouwringen.

De prijs van de ringen hangt af van uw keuzes in ontwerp, edelmetaal en edelstenen. Tijdesn het ontwerp proces kan ik rekening houden met uw budget en voor iedere portemonnee mooie ringen maken.

Organische trouwringen speciaal voor u. Tim ontwerpt organische trouwringen, geinspireerd door vormen uit de natuur. Zo ontstaan organische trouwringen. Ontwerpt in zbrush mooie organische trouwringen.

Unieke Trouwringen

U zoekt unieke trouwringen, speciaal voor en met u ontworpen. Niet iedereen voelt zich fijn bij klassieke trouwringen. Ik heb voor verschillende paren vanuit hun wensen een diversiteit aan ontwerpen van trouwringen gemaakt. Heb je zelf een idee, hoe vaag ook, kom ermee en we gaan aan de slag.

De afbeeldingen zijn trouwringen die ontworpen zijn voor mensen. Ik maak nooit directe kopieeen. Je kunt wel ideeen opdoen.

Unieke trouwringen bij Edelsmederij Turmali. We maken unieke trouwringen speciaal voor u ontworpen. We gebruiken 3d ontwerpprogramma’s om uw unieke trouwringen 

Zilveren trouwringen

Zilveren trouwringen zijn een mooi alternatief voor mensen met een beperkt budget. Zilver is een mooi materiaal om prachtige speciale trouwringen te maken. Kies voor zilveren trouwringen als u een mooi speciaal ontwerp heeft dat goed bij dit materiaal past.

De afbeeldingen zijn trouwringen die ontworpen zijn voor mensen. Ik maak nooit directe kopieeen. Je kunt wel ideeen opdoen.

Zilveren trouwringen kies daarvoor, mooie zilveren trouwringen al haalbaar met een klein budget. Zilveren trouwringen zijn er voor iedereen.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken

Sluit Menu