Een unieke hanger iets voor jou?

Tim van Schendel

Tim van Schendel

Tim van Schendel is sinds 2010 Goudsmid en is sinds 2013 eigenaar van Edelsmederij Turmali. Als goudsmid en designer heeft Tim heeft zich ontwikkeld tot specialist in 3D design en 3D print techniek. Deze gebruikt hij om samen met zijn klanten hun sieraden te ontwerpen en te maken.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Unieke hanger

Een unieke hanger. Ben jij degene die zoekt naar een hanger die nergens te krijgen is? Een hanger die alleen in jou hoofd bestaat, of waar je nog geen beeld maar alleen een gevoel bij hebt. Laat mij je helpen om voor jou jouw eigen unieke hanger te ontwerpen en maken.

Op zoek naar jouw unieke exclusieve hanger?

Ben jij degene die zoekt naar een hanger die nergens te krijgen is? Een hanger die alleen in jou hoofd bestaat, of waar je nog geen beeld maar alleen een gevoel bij hebt. Laat mij je helpen om voor jou jouw eigen unieke hanger te ontwerpen en maken.

Samen met jou ga ik aan de tekentafel zitten en werken we naar die ene hanger. Om het ontwerp visueel goed voor je te kunnen zien ontwerp ik de hanger in een 3d ontwerpprogramma. Daar maak ik een afbeelding van. Je ziet het dan voor je alsof er een foto van gemaakt is. Vervolgens maak ik een 3d print van de hanger zodat deze ook ruimtelijk te zien is.

Als jij het ontwerp mooi vindt en we over de prijs eens kunnen worden ga ik de hanger voor je maken. Indien gewenst zoeken we daar een mooi collier bij.

Hangers kun je in allerlei (edel)metalen dragen, van zilver, goud, bicolor of van titanium of zirkonium.

Een hanger kan ook met één of meer mooie edelstenen. Het je een idee over de soort edelsteen, de kleur of vorm? Ik ga op zoek naar de edelsteen die jij voor ogen hebt. Ik koop de edelstenen voor mijn sieraden in bij een groothandel die zelf de edelstenen overal in de wereld uitzoekt. Ook edelstenen met bijzondere slijpsels zijn mogelijk. Kijk daarvoor op onze website in de portfolio.

Op deze manier is het dragen van een sieraad een beleving een sieraad met een eigen verhaal.

Als je dat wat lijkt neem dan contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak.


Bel voor meer informatie of een afspraak Bel ons op 076 889 6918 of mail me info@goudsmidbreda.nl 

Een bezoek aan Edelsmederij Turmali is goed te combineren met een bezoek aan onze mooie stad Breda in Brabant.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Wil je een afspraak maken

Meer over dit onderwerp