Symbool sieraden

Tim van Schendel

Tim van Schendel

Tim van Schendel is goudsmid sinds 2010. Vanaf 2013 is Tim eigenaar van Edelsmederij Trmali. Tim is specialist in 3D design en printing techniek. Hij gebruikt deze technieken om samen met zijn klanten hun sieraden te ontwerpen en te maken.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Symbool sieraden

Symbool sieraden voor u? Er is een symbool dat u mooi vind of waar u mooie herinneringen aan heeft of wat u diep raakt. U wilt dat dicht bij u dragen? U wilt een sieraad met uw symbool op een unieke wijze ontworpen, een sieraad exclusief voor u gemaakt?

Symbool sieraden

Er is een symbool dat u mooi vind of waar u mooie herinneringen aan heeft of wat u diep raakt. U wilt dat dicht bij u dragen? U wilt een sieraad met uw symbool op een unieke wijze ontworpen, een sieraad exclusief voor u gemaakt?

Goudsmid Tim van Schendel van Edelsmederij Turmali ontwerpt en maakt op verzoek van klanten ook symbool sieraden. Juwelen met symbolen erin verwerkt is van alle tijden. Erg populair zijn de keltische ringen en specifiek bijvoorbeeld de claddagh ringen. Ook infinity ringen of hangers zijn erg populair.

Wij maken uw sieraden die altijd uniek en exclusief zijn. Samen met u maken we het ontwerp. Het ontwerp maken we in 3d zodat u voordat we het maken al weet hoe het eruit gaat zien. We maken een 3d print van uw ontwerp wat we gieten in het (edel)metaal dat u wenst.

U wilt een symbool sieraad of daar meer over weten vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op

Jouw eigen symbool sieraden

Heb je zelf iets met een symbool, raakt het je? Wil je daar een symbool sieraad van laten maken? Samen met jou kan ik jouw eigen unieke symbool sieraad maken.

Werkwijze

Ik neem in een eerste gesprek uw wensen met u door. Ik ontvang u daarvoor graag in ons Atelier, maar het kan ook telefonisch. 

Als u al ideeen heeft, en eventueel  afbeeldingen heeft, van wat u wilt dan kunt u deze vooraf naar me mailen. 

Tijdens of na het gesprek ga ik aan de slag met het maken van uw ontwerp in 3d. U ontvangt van ons een afbeelding van het ontwerp in 3d. U krijgt dan ook een offerte van me. 

Als u akkoord bent ga ik aan de slag. Voordat we de ring afwerken nodigen ik u uit om de ring te komen  passen. Daarna werk ik de ring af.

Mocht na enige tijd blijken dat de ring toch niet fijn zit, pas ik ring kosteloos voor u aan.

Afspraak maken

Meer over dit onderwerp