Edelsmederij Turmali

Goudsmid Tim van Schendel

Designer & Goudsmid Tim van Schendel

foto_over_ons1

Goudsmid Tim van Schendel werkt sinds  2013 vanuit zijn atelier / werkplaats. Tim heeft in 2010 de Vakschool te Schoonhoven afgerond en is gediplomeerd ontwerper & goudsmid / edelsmid. De afgelopen jaren heeft Tim zich verder gespecialiseerd in 3d ontwerpen en ontwerpprogramma’s, 3d prototyping zoals 3d frezen en 3d printen van ontwerpen.  

Aandacht en creatieve ideeën

De kracht van Tim is de persoonlijke aandacht voor de klant en zijn/haar vraag. Bij persoonlijke opdrachten neemt Tim uitgebreid de tijd om samen met klanten het ontwerp door te nemen.  Edelsmid Tim staat voor eerlijke goede adviezen; Creatieve ideeën en ontwerpen geschraagd door vakmanschap in het maken van sieraden.

Vakmanschap en moderne 3d techniek

Tim combineert echt ouderwets vakmanschap met modern techniek. Hij maakt gebruik van digitale driedimensionale ontwerpprogramma’s waarmee hij zijn ontwerpen visueel aan zijn klanten kan tonen. Middels 3d printing zie je het ontwerp ook ruimelijk. Tim heeft zich gespecialiseerd in exclusieve sieraden en unieke bijzondere verlovings en trouwringen.   Als goudsmid is Tim lid van de Vereniging Goud Zilversmeden en de klachtencommissie van de VGZ .  Vereniging Goud en Zilversmeden, Koningin Julianalaan 345, 2273 JJ Voorburg. Postbus 904 2270 AX Voorburg. Tel. 0703867761. De branchevereniging is aangesloten bij De geschillencommisie.

Op afspraak bent u van harte  welkom in mijn atelier te Breda. Mail me info@goudsmidbreda.nl of bel me 076 889 6918.

Edelsmederij Turmali verkoopt ook exclusieve sieraden in haar webwinkel.  In de webwinkel verkopen we sieraden van eigen ontwerp en handgemaakt. Daarnaast verkopen we ook sieraden zoals colliers die we inkopen bij betrouwbare Nederlandse leveranciers zoals Bijou Moderne, Herens en Herens, Alma Findings.

 

 Links

 

Artikel in Dagblad De Stem van Breda: artikol_van_open_dag_001 [gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]
Sluit Menu
×
×

Winkelmand