Een unieke exclusieve hanger iets voor jou?

Een unieke exclusieve hanger iets voor jou?

Ben jij degene die zoekt naar een hanger die nergens te krijgen is? Een hanger die alleen in jou hoofd bestaat, of waar je nog geen beeld maar alleen een gevoel bij hebt. Laat mij je helpen om voor jou jouw eigen unieke hanger te ontwerpen en maken.

Samen met jou ga ik aan de tekentafel zitten en werken we naar die ene hanger. Om het ontwerp visueel goed voor je te kunnen zien ontwerp ik de hanger in een 3d ontwerpprogramma. Daar maak ik een afbeelding van. Je ziet het dan voor je alsof er een foto van gemaakt is. Vervolgens maak ik een 3d print van de hanger zodat deze ook ruimtelijk te zien is.

Als jij het ontwerp mooi vindt en we over de prijs eens kunnen worden ga ik de hanger voor je maken. Indien gewenst zoeken we daar een mooi collier bij.

Hangers kun je in allerlei (edel)metalen dragen, van zilver, goud, bicolor of van titanium of zirkonium.

Een hanger kan ook met één of meer mooie edelstenen. Het je een idee over de soort edelsteen, de kleur of vorm? Ik ga op zoek naar de edelsteen die jij voor ogen hebt. Ik koop de edelstenen voor mijn sieraden in bij een groothandel die zelf de edelstenen overal in de wereld uitzoekt. Ook edelstenen met bijzondere slijpsels zijn mogelijk. Kijk daarvoor op onze website in de portfolio.

Op deze manier is het dragen van een sieraad een beleving een sieraad met een eigen verhaal.

Als je dat wat lijkt neem dan contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak.


Bel voor meer informatie of een afspraak Bel ons op 076 889 6918 of mail me info@goudsmidbreda.nl 

Een bezoek aan Edelsmederij Turmali is goed te combineren met een bezoek aan onze mooie stad Breda in Brabant.


 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand