Toermalijn edelsteen

Toermalijn edelsteen

Toermalijn edelsteen. Edelsmederij Turmali is vernoemd naar deze edelsteen. Turmali is de Senegalese naam voor toermalijn. Goudsmid Tim is bijzonder geïnspireerd door deze steen, de vele verschillende kleuren die deze steen kan hebben is bij uitstek ideaal voor in sieraden.

Read More »
robijn edelsteen

Robijn edelsteen

Robijn edelsteen is een mooie edelsteen en prachtig in sieraden. Robijn is een heeft een warme rode kleur.. Wil je een mooi sieraad met Robijn? In dit artikel alles over deze prachtige steen.

Read More »
saffier in geelgouden ring

Saffier edelsteen

Saffier edelsteen is een mooie edelsteen en prachtig in sieraden. Saffier is in veel verschillende prachtige kleuren te krijgen. Wil je een mooi sieraad met saffier? In dit artikel alles over deze prachtige steen.

Read More »
unieke-trouwringen-claddagh-ringen

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn een specialiteit van designer Tim van Schendel. Samen met zijn klanten ontwerpt hij deze ringen in 3D.

Read More »

Een unieke hanger iets voor jou?

Een unieke hanger. Ben jij degene die zoekt naar een hanger die nergens te krijgen is? Een hanger die alleen in jou hoofd bestaat, of waar je nog geen beeld maar alleen een gevoel bij hebt. Laat mij je helpen om voor jou jouw eigen unieke hanger te ontwerpen en maken.

Read More »
symbool sieraad

Symbool sieraden

Symbool sieraden voor u? Er is een symbool dat u mooi vind of waar u mooie herinneringen aan heeft of wat u diep raakt. U wilt dat dicht bij u dragen? U wilt een sieraad met uw symbool op een unieke wijze ontworpen, een sieraad exclusief voor u gemaakt?

Read More »